Startpagina Info Afdelingen Grabbelton Kalender Contact

KampinformatieMee te brengen per afdeling:

Speelclub en Rakwi:

Tito:

Kaspi:


Enkele wenken:

- Verwittig de leiding of de VB’s van het gebruik van geneesmiddelen!

- Zakgeld en snoep mogen maar met mate. Wij voorzien eigenlijk al in alles.

- Waardevolle voorwerpen laten we thuis.

- Zet overal je naam in, we hebben nog een hoop verloren voorwerpen van vorig jaar liggen.

- De aangegeven aantallen op de lijst zijn een minimum, pas dit aan in functie van het weer en je kind

U leest het inderdaad goed, van 11 tot 21 juli vertrekken wij allemaal samen op kamping. 10 dagen lang trekken we er op uit om zonder de televisies, spelconsoles en smartphones van thuis onze tenten op te slaan en luchtmatrassen op te blazen in Montzen.

Na het verjaardagsfeest van Chiro Stokkel op zes mei hoeven we u niet te vertellen dat ook dit kamp een jubileumeditie is. Al voor de 75ste keer trekken jongens en meisjes uit Stokkel tijdens de zomervakantie op bivak. Het zal u dan ook niet verbazen dat de leiding al geruime tijd bezig is om een fantastisch programma in elkaar te steken voor deze tiendaagse. Niet enkel de leiding is trouwens druk in de weer. Ook het kombuis vergezeld ons om elke dag lekker eten op tafel te toveren. Naast Bert en Sara die al enkele jaren meegaan zullen ook Geert, Saartje, Steve, Jan en Dorien aan de lijven ondervinden wat het betekent om een soepcasserolle van 40 liter af te drogen.

Maar voor het zo ver is dienen de valiezen gemaakt te worden en in de vrachtwagen ingeladen te worden. Blader dus zeker verder in dit Ambiblad naar de praktische informatie wat er in jullie valies moet, wanneer jullie verwacht worden om de valiezen in te laden of voor het vertrek. Je vindt er ook het adres van de kampplaats om een briefje te sturen naar uw kind die op kamp graag iets verneemt van het thuisfront. Lees ook goed het afdelingsartikel want ook daar staan mogelijk nog belangrijke zaken in voor het kamp.  Als je zelf de kampsfeer wil komen opsnuiven, ben je welkom op het oudersbezoek op zondag 16 juli.

Tot dan!

De leiding en VB’s


WIE, WAT, WAAR, WANNEER?

Wat steek je in je valies?


Mijn kind gaat op kamp!


Kampinformatie


Wat steek je in je valies?